Betaalmethoden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
 

Ideal, creditcard of PayPal

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.
Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.
 

Vooruituitbetaling

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen streven wij er naar uw bestelling binnen 48 uur te verzenden.

• Vooruitbetalen is veilig 
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
• Ook op zaterdag bezorgd

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij kidspoint-toys.nl 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij kidspoint-toys.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten.

Onze rekeninggegevens zijn:

  • Bankrekeningnummer: NL26 RABO 0177 87 63 44
  • Ten name van: Intro International BV / Kidspoint-toys.nl
  • Graag onder vermelding van het factuurnummer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »