Verzenden & retourneren

Verzending
Uw bestelling wordt in Nederland gratis bij u thuisbezorgd bij besteding vanaf € 150,-. Wanneer de bestelling een bedrag onder de € 150,- is betaalt u slechts € 8,50 verzendkosten. 

Uw bestelling wordt in Belgie gratis bij u thuisbezorgd bij besteding vanaf € 250,- Wanneer de bestelling een bedrag onder de € 250,- is betaalt u slechts € 15,- verzendkosten. 

Voor verzending naar het buitenland (excl België) rekenen we € 20,- aan verzendkosten.

Al onze producten worden verstuurd via de pakketdienst met track en trace code. Voor aflevering belt de chauffeur bij u aan om het pakje aan u over te dragen. Bent u onverhoopt niet thuis, dan ontvangt u van de pakketdienst een email waarin u aan kunt geven hoe u uw pakket wenst te ontvangen. Wanneer de pakketdienst uw pakket dan niet kan afleveren gaat het pakket retour naar de verzender.

Retourneren
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u de overeenkomst herroepen binnen 14 dagen na ontvangst. Na herroeping moet u de artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. We storten het geld op eenzelfde wijze waarmee u de aankoop hebt gedaan terug. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Deze regeling geld alleen niet zakelijke afnemers.

Kosten voor retourverzending worden NIET vergoed.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van een email aan [email protected].

De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat de consument ons op de hoogte heeft gebracht van het herroepen van de aankoop én dit kan aantonen of dat wij het product terug hebben ontvangen.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, mits alle artikelen retour worden gezonden.

Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een ander betaalmiddel.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »